top of page
marmer 3.jpeg
Pijl half rond.png

De benefits én de uitdagingen van vermogen

Bent u een professional met een hoog inkomen, of heeft u uw kapitaal vergaard als ondernemer/DGA? Is uw familie vermogend? Dan weet u dat succes in het leven de prettige voordelen van financiële onafhankelijkheid biedt. Er zijn ook uitdagingen: hoe zorgt u goed voor uw vermogen, voor uw partner en kinderen en – daarover gesproken – voor later? U voelt de verantwoordelijkheid, ervaart wellicht ook dat vermogen u voor moeilijke keuzes kan stellen. En dat onverstandige beslissingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben.

 

Of u nu vertrouwd bent met het nemen van grote beslissingen over financiële zaken, of toch wat moeite heeft met de (nieuwe) verantwoordelijkheid van vermogen: het is prettig om altijd te kunnen rekenen op een verstandig advies van een ervaren expert die dicht bij u staat. Iemand die de uitdagingen én de antwoorden kent, uit eigen ervaring.

marmer 3.jpeg

Iemand die uw wensen kan invullen. Wat levert dat u op?

  • De zekerheid dat uw belang voorop staat als klant.

  • Overzicht van uw financiële situatie én van de mogelijkheden. U krijgt (weer) regie over uw vermogen!

  • Inzicht in haalbaarheid van financiële wensen en doelen.

  • De prettige wetenschap dat u toegang krijgt tot de oplossingen die voor u het meest passend zijn.

  • Scherpte in advisering. De adviseurs van Navis fungeren graag als uw klankbord – zo u wilt: als sparring partner – om ideeën en onzekerheden te bespreken.

  • En in dit alles: ontzorgd worden bij het invullen van de financiële plannen en bij het volgen, beheren en onderhouden van de gekozen oplossingen.

 

Herkent u deze, wellicht onuitgesproken wensen? Dan bent u toe aan Navis Private Office.

bottom of page