top of page
marmer 5_aangepast.jpg

Uw persoonlijke loodsen naar orde, perspectief én rust

  • Financieel overzicht

  • Inzicht in uw mogelijkheden

  • Helderheid over uw wensen

  • Wegwijs in de opties

  • Verstandig advies voor korte en langere termijn

  • Alle financiële, juridische en fiscale zaken goed geregeld

  • En door dit alles: rust, zekerheid en geluk

 

Navis Private Office is er om orde, perspectief én rust te brengen in uw persoonlijke financiële situatie. Onze partners bieden u, als uw persoonlijke loodsen, overzicht van uw financiën én een helder doel op basis van uw wensen.

 

Uw reis

Dat begint bij het creëren van een financieel overzicht, een belangrijke bijdrage aan uw rust en geluk. Daarnaast gaat het om het vinden van de beste manier om met vermogen, úw vermogen, om te gaan. En uiteindelijk: om uw ambities met het vermogen te realiseren en te volgen.

 

Dat is de kracht van ons family office. Van onze gidsen, die u wegwijs maken, die uw vermogen helpen regisseren, uw ambities spiegelen, die u stimuleren en soms wellicht ook afremmen, als dat nodig lijkt. Dat is onze definitie van ‘family office’: toewijding en deskundigheid, in dienst van uw vermogen. En dat geheel en al ingericht volgens uw wensen.

 

Onze overtuiging 

Dat alles doen wij vanuit een onafhankelijke positie, zonder ‘onze aanpak’ voorop te stellen. Wel bieden wij u onafhankelijk toegang tot best passende oplossingen. Daarbij gaat het onder andere om private market oplossingen die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Tegelijk ondersteunt Navis Private Office u bij uw contacten met banken, vermogensbeheerders, accountants en andere externe adviseurs.

 

Welke koers u ook kiest, welke keuze u maakt, Navis Private Office zorgt voor een vlekkeloze en daadkrachtige executie. Daarbij werken onze partners graag samen met uw huidige adviseurs. Ook maken we waar nodig gebruik van ons uitgebreide netwerk aan professionals in juridische, fiscale en investeringszaken.

Pijl zigzag hoek.png
bottom of page