top of page
zand 3.jpeg

Navis Private Office, een krachtig driemanschap

Pijlen drie zonder.png

Ons family office is in oktober 2021 gesticht door drie ervaren professionals: Harry Top, Pieter Peletier en René Veenman. Onze partners hebben samen ruim negentig jaar ervaring met een – soms zeer persoonlijke – wijze van ondersteunen van vermogende mensen in binnen- en buitenland.

Harry Top_Navis Private Office

Harry Top (63) is een creatieve, klantgerichte adviseur met decennia ervaring in de wereld van private banking. Hij is een teamspeler met een directe stijl, die niet alleen adviseert, maar ook graag als sparring partner optreedt, in het bijzonder voor ondernemers.

top@navisprivateoffice.nl

Telefoon 06 2047 5847

Pieter Peletier_Navis Private Office

Pieter Peletier (56) is een adviseur met veel internationale ervaring bij verschillende private banken. Kenmerken: veel interesse in en aandacht voor de klant. Maatschappelijk betrokken, ondernemend. En: een teamspeler.

peletier@navisprivateoffice.nl

Telefoon 06 3194 7965

Rene Veenman_Navis Private Office

René Veenman (48) is een financieel planner en vermogensadviseur met veel ervaring in de bancaire sector. Sterke professional op het gebied van ondernemerschap met kennis van bankieren, risicobeheer, fiscaliteit en vermogensbeheerdersselectie.

veenman@navisprivateoffice.nl

Telefoon 06 3836 1175

bottom of page